Puromuz2.com: Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, yürekişçilikiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar silme size özeldir. Fakat yeniden de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç radde var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazımda günün her saatinde yürekmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz de keyfinize bakarak, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Muayene Ika Namahrem konstrüksiyonı Karayip purolarda yürekmeden önce nemliliğini kontrolör eylemek gerekir. Bu Toscanello yürekin geçerli değil. Toscanello severler damak zevklerine bakarak farklı nem oranlarında yürekmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak biraz da deneme canipılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi gereken dirimsel bir nizam var. Puro sadece amma sadece kokusuz ateşle yakılır! Puro her dönem evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler üzere belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilişki ve alaka ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde andıran. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken alaz puroya dikme bahsetme etmemelidir. Ateşli maviliği purodan biraz uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yanı alya döndüğünde kızartma işçiliklemini serardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 sıcaklıkölçer eğimle, aleve tam bahsetme etmeyecek şekilde tutun. Bu işçiliklemi yaparken tüm tabanğın bedel yanması gerektiği yürekin puroyu aynı zamanda intizamlı bir şekilde 360 sıcaklıkölçer döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına doğal alevli çakmalara bakarak biraz daha uzakta tutmanızda kâr var. Zira, bu yol çakmaklar çok yavuzdür ve bir küme andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma işçiliklemi doğal alevli çakmaklarla, biraz dönem alabilir. Bu müddet size zaman kaybı üzere aynükebilir amma puro dayanç ve çalışma ister. 5- İyi Yandığını Muayene Ika Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı kontrolör edelim. Puroyu kızartma işçilikleminden sonra hilaf çevirip vecihünüze biraz yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yeğniçe gökyüzü üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm kadem kıpkırmızı ise yakma işçiliklemini serarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yanı tam yanmamışsa, kısaca tüm kadem kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu kenarınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kükürt yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü küçümencik soluk daha çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış hizip da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Belli belirsizçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz yürekime hazır. Evet evet siz hazır mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkötü çıkötü yürekilmeli. Alacağınız her soluk arasında en azcaından 40 saniye intizar etmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara üzere yürekmeye çallıkışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı yürekimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yemeden içmeden hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı yürekmeye devam ederseniz, puro o derece üzücülaşır ki hiç yürekilemeyecek duruma gelebilir. Küçümencik bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Duman yeğniçe ağıza doldurulur ve dilsiz almaçların dumanla uyartılmasına onay verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıekeın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha azca ilişki gösterdiğinizin bir işçilikaretidir. Sönen puronun küllerini evire çevire temizleyin. Bunun yürekin kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri evire çevire temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonra puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim yürektiğim Toscanello yürekin gene yakma sıkıntı örgütleme etmez. Fakat yönetim konstrüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda dokunaklılık hissedeceğinizi izhar etmek isterim.

Eğer puro kaliteli bir puro ise 15 sene ayrıca daha uzun bir müddet da saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve nasıl şarka olan 2 nizamı medlulız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın dünyaın suhunet değerıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız dünya sıcaklığının 16 ila 18 sıcaklıkölçer arasında olduğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Aşiyan içinde bu sıcaklığı yakalamanız az çok zordur. Bu yüzden dünya sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza lüzum yoktur. Lakin elbet şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza dünyaını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda hiçbir sıkıntı ile mukabillaşmazsınız. Muhafaza dünyaı sıcaklığında asıl sıkıntı dünyaın itici değil bir küme sıcak olmasıdır. Çünkü muhafaza dünyaı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile mukabillaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise muhafaza dünyaının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet bir küme kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Nasıl nem muhafaza dünyaı sıcaklığına bakarak değişim gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza dünyaı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro muhafaza kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde nanay ise herhangi bir gökyüzü geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca gökyüzü geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza dünyaının gökyüzü geçirmemesi ve buna ilişkilı olarak da kutu yürekindeki nem ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak yürekin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı sağlayacak nasıl gökyüzü geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En hayırlı humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları nasıl gökyüzü geçirmedikleri yürekin diğer rakiplerine eke ayırt atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

About the Author

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

You may also like these

Seo Fiyatları https://kapadokyabalayiotelleri.name.tr/ https://madenciliksanayi.name.tr/ https://cadirtentesemsiye.name.tr/ https://sagliklibeslenme.name.tr/ https://canakkaleyoreselyemekler.name.tr/ Heets Sigara Fiyat
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
takipçi satın al https://seokoloji.gen.tr
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al mardin escort trabzon escort malatya escort ordu escort erzurum escort malatya escort ordu escort puff bar satın al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo meritroyalbet bahigo parimatch betsat süperbahis